2014. május 19., hétfő

Japán 5. rész

  Sziasztok itt a Japán 5. rész... és ide kérném a 2 megjegyzést ahhoz,hogy új rész legyen:) Remélem tetszeni fog.


A csodás est óta eltelt 2 varázslatos nap. Ezalatt a két nap alatt,már mindenki tudta,hogy együtt vagyunk Bendegúzzal... De nem is írok többet a furcsa románcaimról, hisz ezen a napon van Evelin születésnapja. Igaz,hogy nem említettem korábban,de most büszkén kijelentem,hogy kedves barátnőm a 16. évét tölti be. Mind a hárman nagyon vártuk ezt a napot. Nellivel meg is beszéltük,hogy hova visszük a szülinapost. Hosszas civakodás után tudtunk csak megegyezni a kalandparkba, hisz én egy fesztiválra vittem volna, ő meg egy állatmenhelyre... Reggel 9 körül feltápászkodtunk a kényelmes,puha ágyunkból...olyan érzésem volt,mintha vissza húzna az ágy,de ellenálltam neki
-Itt a nagy nap csajook! Ébresztő!-ágyán ugrándozva kiáltotta Nelli.
Evelin csak felült az ágyában,mi meg nagy lendülettel ráugrottunk és "Boldog szülinapot" kiáltva hasaltunk el.
  Reggel 11 fele már a buszon ülve mentünk a kalandpark fele.Mikor megérkeztünk a fél órás útról,elkerekedtek szemeink. Ennél nagyobb "játszóteret" nem láttunk még. Ez egy tini paradicsom...
-Lányok ez a park szupi jó lesz-mondta Nell.
-Tudom,ez nagyon jó lesz,de a bobbal kezdünk,ugye?-kérdeztem aggódó tekintettel.
-Még szép.-mondta Evi
-De mi lesz ha leesünk?-kérdezte Nelli
-Elkap életed szerelme- mondta Evi,s közbe egy fiúra biccentett. A srác barna hajú,közép méretű,szemüveges volt...hát nem nézett ki valami jól.
-Biztos nem ő lesz a nagy ő.-mondta Nelli egy fintort dobva.
Lassan elindultunk befele a kasszához...s Nelli egy nagy sóhajtással oldalba lökött minket.Mi hülyén néztünk rá,hogy mi lehet a baja.
-Lá...Lá..Lányok...Az....ott...izé...miért van itt?...-dadogta barátnőnk
-BÖKD MÁR KI! -üvöltöttük egyszerre.
-Ott van Milán!-mondta a meglepődött lány.Mind a hárman lefagyva néztük a fiút ahogy elindul a bob pálya fele. Nem szépen váltak el,hisz a fiú szó szerint mivel nem volt menő ezért lekoppintotta. Kavart Mirtillel,és most ő is menő fiú lett. De azóta Mirtill máshol keresi a boldogságot...a barátomnál. ( ha egy újjal is hozzáér...)
-Mit keres itt? -kérdezte Evi aggódóan. Mi csak megvontuk a vállunkat,s mentünk tovább a pénztárhoz.
  Sikeresen kijelentem,hogy 13 évesnek nézték Nellit... amikor felakartunk menni a csúszó pályára,akkor Nellit megállították,hogy "ő nem mehet fel,mert nem érte el a 15 éves kort".Nah ott volt az a pillanat,amikor kitört belőlünk a röhögés,hisz barátnőnk már 16 éves. Igen elég komolytalan mostanában,de ez nagyon durva volt. Nelli elkezdett veszekedni az ott dolgozó férfival,hogy ő márpedig több,mint 13 és,hogy engedjék fel. Visszatartva röhögésünket követtük a párbeszédet...végül felengedték mert a pasasnak már elege volt a kínos pillantásokból,amiket a vendégek okoztak.
-Hát mit képzel magáról,hogy nem mehetek fel... szörnyű.-Siránkozott Nelli az ő szerint faragatlan viselkedésről. -Nyugi,vicces volt. -mondtam,miközben a kötélen szerencsétlenkedtem.Evelin egy kisebb émelygés után tovább tudott menni a pályán,hisz ahogy látom téliszonya van...Már majdnem elértük a pihenőt,mikor egy mély hang csapta meg fülünket...a levegőbe egy illatos parfüm szagát éreztük...hallottuk,ahogy az ismeretlen ember egyre közelebb jön hozzánk...végül újra megszólalt,s a félelemtől összerezzentünk.
-Szia Nelli....

Folytatjuk...
Lily :)

3 megjegyzés: