2014. április 25., péntek

Japán 3. rész

   Már 3 napja itt vagyunk Tokióban és kezdem úgy érezni,hogy Bendegúzzal egyáltalán nem tudtam beszélni.Inkább Lauráékkal voltunk elfoglalva.Elég érdekes témára bukkantunk: "Ki tetszhet Eszternek?" Miután megszavaztuk Norbit,azután már nem is nagyon érdekelt minket...ma reggelig.
   Reggel,mikor felkeltünk (a lányok visítozására,persze) nagy nehezen feltápászkodtunk az ágyból és kimentünk a szobából,beakartunk nyitni Lauráékhoz...de meghallottuk: -Jól van Eszter,ha nem akarod elmondani,akkor nem mondod el.Hagyjuk ezt a témát...Menjünk el vásárolni a városba,11-kor , indulunk.Oké csajszik?-vajon ki mondhatta (Mirtill) Evelinnel és Nellivel egyből összenéztünk és ugyanarra  gondoltunk: Elmegyünk 11-kor vásárolni velük...követjük őket.
   Már nagyon vártuk a 11 órát...Egész délelőtt a küldetésre készültünk.Mikor az óra 10:58-ra ugrott,felpattantunk és óvatosan kinyitottuk a bejárati ajtót.Kinéztünk és hallgatóztunk...gyors visszacsaptuk az ajtót,amikor lépéseket hallottunk a szomszédból.
-Lányok,gyertek!Szerintetek,milyen ruhát vegyek?-kérdezte Mirtill a többiektől.
-Rád minden ruci passzol,rózsaszínt,ha engem kérdezel.-mondta Dina nyávogós hangján.
   Két óra hosszán ruhák és butikok közt rohangáltunk,a 4 lány után. (komolyan,mint a bolondok) Különös szituációkba kerültünk,volt olyan,amikor a próbafülke függönyén kukucskáltunk ki,hogy meghallhassunk valamit.Néha a ruhás polc mögé bújtunk és onnét figyeltünk.Nehéz volt úgy követni őket,hogy ne vegyenek észre.Két óra eltelte után az utca másik felében található cipő boltba siettünk...Lauráék már rég odaértek a bejárathoz.Miközben a rondább és rondább cipőket próbálgatták,Eszter kínosabb témára váltott.
-Lányok,biztos tudni akarjátok,hogy ki tetszik nekem?-kérdezte halkan. Mirtill,Laura és Dina elkapták egymás tekintetét és jó hangosan kimondták:IGEN  A lánynak az arcán hatalmas csalódottság látszódott,mintha nem ezt a választ várta volna.Egy-két percig habozott,hogy,hogyan is mondja el...Mi már izgatottan füleltünk a másik sorból.És csak vártunk,hogy végre kimondja azt az egy nevet.Végül egy nagyot sóhajtott,becsukta a szemét...és kimondta.
-MILÁN?-kiáltották egyszerre.  -Eszter,tudod,hogy nem járna veled és ő az enyém-mondta sértődötten Mirtill.Egy ideig még veszekedtek,de azután már mentek is vissza a szállásra.Valószínűleg a csaj ki lesz közösítve,de engem csak az érdekel,hogy végre tudom,hogy ki tetszik Eszternek.
  Vacsora közben,beszélgettem a kiközösített leánnyal és nagyon kedves volt,elmondott mindent erről a Milános dologról.Persze a másik féllel is beszéltem Dináékkal...azt hiszem,hogy ez az összeveszés kedvesebbé tette őket,de persze ez csak az én meglátásom volt.Nelli egyáltalán nem bízik bennük,azt mondja,aki gonosz volt,az az is marad.
Még egy képre is összeállt Eszter.


Lily :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése