2014. február 22., szombat

5. rész-Vissza a suliba

Vége a szünetnek...sajnos.Vissza kell térnem a minden napokhoz.Reggel kishíján elkéstem,szóval jól indul a napom.Ma 3 dolog volt,ami érdekessé tette a napom.Mikor beértünk a suliba Nelli egyből megkereste Milánt és minket pedig faképnél hagyott.Így Evivel kimentünk az udvarra és a szokásos padunkra ültünk,ahol jó rálátásunk volt a foci pályán lévő fiúkra. (Benőre)
  Következő szünetben már egyedül mentem ki,mivel Evelin inkább benn maradt kockulni.Hosszasan bámultam a meccset,míg elkaptam Bendegúz tekintetét.És el sem tudjátok képzelni mit csinált mikor rám nézett.KACSINTOTT...rám kacsintott.Lehet,hogy csak képzelődtem,mivel szerelem hiányban szenvedek.Nem foglalkoztam az üggyel,inkább bementem órára nagy mosollyal és vörös fejjel.Egész órán ezen a dolgon tanakodtam és kifogásokat kerestem,hogy miért is tette.Számos ok volt pl.:Belement valami a szemébe.Meg még sok más,ami tökre hülyeség volt.
   Tesi óra következett.Az öltözőben odajöttek hozzánk Mirtillék:Mirtill-a féltékenység királynője,Dina-a díva,Laura-a lenéző gazdagok közé tartozók királynője.
-Nellike,hát nem megmondtam neked,hogy hagyd békén az Én Milánomat!?-mondta Mirtill csípőre tett kézzel.
-Nem a te tulajdonod.Menj innen, zavarod a levegőt.Inkább ott jártasd a szád.-mondta a legjobbam határozottan. (nem szokott ilyen lenni,nem tudom most mi van vele) A lányok dünnyögve és megsértődötten hagyták el a helyet.Mi csak nevettünk rajtuk.Persze tudtuk,hogy lesz következménye annak ha Nell kavar evvel a sráccal.Órán kidobóztunk és Dináék megkértek egy fiút,hogy állítson ki minket a játékból.Meg is tette és nagyon fájt.A teremből kék,zöld,piros foltokkal totyogtunk ki...
    Nyelv órán megnyertünk egy versenyt és a fődíj egy út volt Japánba.Mikor meghallottuk a hírt sikítottunk örömünkben+a földön fetrengtünk.Nagyon örültünk neki. (egy kicsit túlságosan is)
-Nem dilis lányokat szeretnék kivinni külföldre...keljetek föl most!-mondta szigorúan D.tanár úr.De a legjobb az volt,hogy állítólag Benő is jön. (végre lesz időm vele beszélni)
   Ezt a mai napot megünnepeltük a kedvenc kávézónkban:Little Kávézó.Aranyos,kedves kis hely volt a sulihoz közel.A legjobb forró csokit ott adják.És itt osztottuk meg a legjobb híreket egymással.
-Na,befogtad a te kis gazelládat Lili?!hahaa-kérdezte Evelin röhögve.
-Hahahaa nem.De képzeljétek rám kacsintott.-mondtam nagy mosollyal az arcomon.Evi kiköpte a fél forró csokit a szájából,annyira meglepődött.(nem csoda,én is)
-Te megkukultál?!Tudod,hogy neki a menő csajok tetszenek mint pl.:Laura-mondta Nell,mivel Evi nem jutott szóhoz.(háhh,tiszta kakaó lett,mondtam,hogy még én is röhögök majd rajta)
-Igen,tudom-mondtam szomorúan.(de akkor is láttam amit láttam és kész.Rám kacsintott)
-Jajj,ne tököléssz...ha már oroszlán a horoszkópod akkor vesd rá magad.Miaúú.Grr.-mondta Evi vicces cica hanggal kísérve.(egész jól utánozta,elismerésem)
   Este muffint sütöttem,ami tök nagy buli volt.Csak anyuék köpték ki,állítólag nem tettem bele néhány összetevőt.Nem baj,még próbálkozok.


 
Lily :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése